web design
Ați hotărât, deci, că afacerea dvs. are mare nevoie de o pagină pe Internet. După părerea mea era singura hotărâre înțeleaptă pe care puteați să o luați. Perfect! Greul însă de-abia acum începe.

Vă găsesc imediat loc în agenda mea.Să nu credeți că o să dați comanda iar eu o să vă fac situl în două zile. O pagină reușită înseamnă ceva mai mult decât un design strălucitor și un text prețios. O pagină proprie trebuie să vă reprezinte, să se impună ca un element important în strategia dvs. de marketing și să fie parte componentă din imaginea companiei. Dar, înainte de orice, un site de firmă trebuie să vândă produsele sau serviciile pe care le realizați. Iar pentru a vinde, este necesar să poată fi văzut.

Va trebuie să vă gândiți cu atenție la mesajul pe care vreți să îl transmiteți, să compuneți un text scurt dar convingător și să pregătiți imaginile cele mai sugestive. Deși pare destul de dificil, nu vă îngrijorați; vom parcurge pașii aceștia împreună. Vă voi explica ce "merge" și ce nu "merge" pe Net, ce pune în valoare produsele și ce îndepărtează vizitatorul. Cu alte cuvinte, voi fi consilierul dvs. personal.

Dacă mai aveți neclarități (și bănuiesc că, în această fază, există), vă rog să mi le trimiteți la office@dreamstyler.ro.

Altfel, probabil că întrebarea imediată este ... continuare

Comision: 10%

# Este al dvs.
# Simplu și cinstit.

Citiți aici!  


Tutoriale Adobe Photoshop

! cele mai frumoase tutoriale Photoshop

! cel mai ușor mod de a învăța să folosiți Photoshop

Citiți aici!  

:: Servicii web pentru întreprinderi mici și mijlocii ::
DreamStyler © 2002